Followers

Wednesday, February 23, 2011

pic luna paling aku suke ^ ^


aku tak tau ar nape aku suke pic ni .. maybe sbb pic ni die nampak appy je sgt2 .. bile aku tgk pic nih.. aku rse skang ni mesti die ngah happy jgk .. alhamdulilah .. harap2 mcm tu la ... sayang die sgt2 .. dh kapel ngn die setahun lebih .. perasan aku pade die.. hanya tuhan je yang tahu ... aku sanggup wat ape sje yg die nak ... aku sanggup bg ape je die nak .. ntah lah .. diwaktu aku sedih ..  aku akan cube tatap gamabr2 die.. die penyejuk ... kadang2 wataknye mmg sukar utk di duga.. kadang2 die oke dgn ape yang aku baut .. kadang2 die tk oke dgn ape ayg aku buat .. cthnye.. kadang2 malam2 aku suke blk lewat ... sometimes die tk kesah .. die tk call die terus je tdo tnpe tnye ape2.. tpi kadang2 die marah2 aku suh aku blk rumah ... die asik call aku bile nk blk rumah ... ish aritu oke je .. ni npe tkleh lak .. hurmmm....  kalau die gaduh ngn aku .. die tk penah melawan aku.. paling terok die wat.. die akan menangis.. itu je die tau .. tpi hati die lembut .. aku tau die.. die cepat sejuk .. kadang tgh gaduh die akan call aku die dtg kat tempat mne aku tgh ade ... die mintk maaf.. contoh aritu aku tk blk rumah .. sbb aku men game.. die dtg kt cc dkt kol 12 mlm .. dengan slumbernye die kuar crik aku .. adess... aku bukan ape.. kadang2 aku bosan dok rumah ... bising.. sampai aku tkleh tdo .. sbbtu aku kuar.. tpi aku kuar hanya men game dan lepak dgn kwn .. tk penah lagi aku ade wat hal ape2 ngn pompuan ..oh tidak jauh sekali utk itu... aku tak tau kenape aku syg sgt kat die,,sampai aku tk nampak spe2 dh selain die.. aku mungkin ramah .. aku mungkin suke bertegur amik berat kat semua.. tapi itu semua abis kat fb je... tk lebih dr itu ... aku tkde no telefon pompuan selain die .. kakak aku .. ngn adik die.. 3 nombor tu je ade lam hpon aku ..( pompuan  ) ... aku tknk buat perkare bkn2 blkg die.. aku setia dgn dia.. tk penah aku curang .. dan selama aku kapel ngn die tak penah aku call pompuan lain .. kluar dgn perempuan lain ... aku mungkin jaat .. nakal.. tpi kalau cinta.. aku setia.. aku jujur dgn dia.. sebab die tersgt2 la special utk aku ... wahai gadis2 diluar sne.. jangan harap la korang nak dapat aku .. takkan dapat  punye oke ! set in ur mind :) ^ ^ ( poyo jap )

2 comments:

  1. wah.. luna msti bahgia bce blog sal dye ni... i lak cry ble pk prob2 luna,,, xde sape sgt taw hal dye.. but eyda bgga ada kwn cm ayie yg sggp trime sapa luna yg sbnr 2... bgga sgt n buktikan x smua laki sama..

    ReplyDelete
  2. problem luna ? huhu mmg pon .. biarkan itu rahsie k ^ ^

    ReplyDelete

Copy & Paste This Code: