Followers

Tuesday, February 22, 2011

affens world ^ ^








Tanggal 20 Feb 2011 ... hahahah 2nd Gath for Affen Family... adesss.... janji kol 1 pm .. tapi dkt kol 3 pm aku sampai.. time aku sampai kat pavilion tu dh ramai dh yg menunggu .. muke pertama yang aku nampak .. aziela dgn shue aida.. tersengih2 dr jauh .. ahak.... kdtganku di iringi dengan sekalung bunga di letakkan di leher mcm india kawen tuh.. perghhh asyik.. kwang kwang.. tifu jer tau .. ahak .. tkdela aku dtg dengan present2 yangs sarat ! aku dh ar nek moto .. bile bwk present2 tuh mak aiii.. terbang2 beg kertas tuh.. menunggu tali beg putus je.. hurmm... alhamdulilah ... akhirnye sampai jugak present tu kat tgn adik2 aku .. hhahahahaha... ok disini aku nk bgtau ... aku bawak 7 jenis perfume.. semuanya aku borong kt avon .. ahak.. 2 pasang anting2 ... dan 3 bear :'( jenuh bwk nek lrt :'( hahahaha... 3 bear tu aku kat sibling yang paling rapat sekali ngn aku ... aziela dpt pooh, sys emelda dapat bear beruang ,, and hunny ekin dpt spongebob > < ... ahak .. ckp tiime kasih pat! ahak . guwau2 je :P ... anting2 tu  .. anting2 ke? eh subang ke ? ape2 arr yg natang pakai kt tinge tuh > < .. ade 2 psg kan ? itu aku bg kat shue aida ngn erin affens :) .. huhuh aku tgk erien affens kai subang gantung2 tuh aku pon bg kt die ..hehehehe.... ok yang 7 perfume tu aku bg kat sibling2 yg len ... wangi2 semua tau .. majoriti semua suke dgn perfume tuh .. alhamdulilah ... jangan salah anggap kat abg yiyi yer adik2 ku sekalian ... abg yiyi bg sbb abg yiyi bli utk adik2 abg.. abg yiyi dh anggap korang mcm adik abg... SEBAB.. hahaha abg yiyi ank bongsu! kwang kwang.... abg yiyi tkde adik lor :'( ( cian nya aku ) ... hhuhuh... so far ,, perjalanan gath amat memuaskan sbb aku dpt kawan baru.. man .. amoy .. hans... daus ... kire2 semua leh masuk kepale...:P sape2 sibling yg abg yiyi tk berapa nk sembang tuh.. maafla yer.. abg yiyi ni pemalu la ngn org perempuan.. 2nd gath ni abg berani sbb ramai jgk la laki .. ahak ... kiteorg mkn2 ... potong2 kek sempena besday our boss affens... yakni HANS AFFENS... hhuhu wish u happy besday bro.. ahak.. ade ptg2 kek .. shoot sne shoot sini... tgk wayang .. lastly lepak dpn ayaq terjun... then abis... semua cam berat ati je nk berpisah.. aiseymen.. aku pon sme.. asal cpt sangat mase berlalu.. hurmmm.. rindu la plak :'( mmg best la kawan2 ngn dak2 affens.. semua nye brutal2.. semuanya ramah.. aku je mcm katak bwh jamban.. :P ape pon abg yiyi syg u all sgt2 k .. :)




1 comment:

  1. wahh byk giler bwk adiah...gud2;p tp besday boy xdpt adiah pon..xaci abg yiyi..haha..joke;p
    thanks ya bro yiyi n luna sbb dtg gath:) korg mmg best!:)

    ReplyDelete

Copy & Paste This Code: