Followers

Wednesday, May 11, 2011

i m not kaki clubbing !

Hurmm.... kalau aku cakap aku bukan kaki clubbing mesti korang tk caye kan? kalau aku cakap aku tk sosial mesti korang tk cayekan ... aku tau.. hahahaha...mmg betolpon.. sbb aku tk nah jejak disko ... tk pernah nk ke hulur ke hilir malam2 bute g disko .. asal aku bukan org bandar.. aku org hulu.. aku dok pedalaman .. dalam sedalam2 nye.. family aku bukan org "ade-ade" .. kat umah aku ade moto jer.. kreta pon tkde.. nk kluar dr kg amat2 lah susah .. sbb tkde transprt..series.. aku tk tipu .. aku bukan sosial... mase2 aku abiskan dengan kawan2 aku di kampong.. BENDE PALING JAHAT PERNAH AKU BUAT .... aku main game kt cc sampai lewat malam .. aku kuar merokok . tpi aku tk isap shisha.. aku tau shisha lps aku sampai kl.. ni boleh dikategorikan sbg shock culture! hahah omg! =P lagipon.. family aku bukan family sosial.. abg2 aku guru silat ... ade beberape orang yang abg aku ajar silat,, aku hanya membantu .. laki ramai.. gurl tkramai sgt.,, bile ajar org silat..ofkos arr pakai ala2 pendekar.. pakai tali itam kt kepale..=) bju srba itam.. tapi silat ku bkan utk dtunjuk ..hanya menggunakan ia bile perlu .. aku sampai kl bru lah aku tgk dunia .. hahaha.. alhamdulilah.. sampai kl.. ade org jge aku.. tkde la aku terpesong sgt... personaliti ade perubahan. bak kate seseorang tuh mae pestime jumpe pakaian aku ala2 bangla.. hahha.. skang ni dh ade perubahan sikit.. personaliti shj! aku ttp orang yang same =)

No comments:

Post a Comment

Copy & Paste This Code: